• +32 475/37.58.34
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dak-Gevelwerken

Partner voor uw dak, gevel, isolatie en houtskeletbouw!

Partner voor uw dak, gevel, isolatie en houtskeletbouw!

Dak- en gevelwerken

Hellende daken

Wij plaatsen, renoveren of herstellen het hellend dak van uw nieuwbouw- of renovatieproject met de juiste materialen voor een geslaagde en betrouwbare realisatie. Hierbij zorgen onze dakwerkers niet alleen voor een mooi maar ook veilig en duurzaam hellend dak. Bij een renovatieproject kan dit zowel een gedeeltelijke als complete dakrenovatie zijn, afhankelijk van uw wensen en noden.

Platte daken

Kiest u bij uw nieuwbouw of renovatieproject voor een plat dak? Bij dit soort dakwerken zorgen we voor een correcte afwatering en uitmuntende afdichting door gebruik te maken van kwalitatieve materialen (Rhepanol) en professionele uitvoering. Zo zorgen onze vakmannen voor een hermetisch platform dat uw woning de nodige bescherming biedt tegen zon, regen, sneeuw en hagel.

Epdm/Roofing/PVC/TPO dakbedekking

Epdm dakbedekking bestaat uit een folie van dakrubber wat op duurzame daken oplevert. Een dakbedekking kan uit verschillende materiaalsoorten bestaan. Een rubber folie van Epdm is daar één van. Wanneer je je bestaande dakbedekking wilt vernieuwen of je oude dakbedekking wilt herstellen dan is het het overwegen waard om epdm rubber folie als nieuwe dakbedekking te nemen. De prijs van epdm bedekking ligt wel hoger dan bij traditionele dakbedekking. Maar door het rubber gaat epdm bedekking dan ook veel langer mee. Epdm rubber is vooral erg geschikt voor platte daken. Daarnaast kent epdm dakbedekking nog meer voordelen.

Gevelbekleding


Uw buitenmuur bekleden met de juiste gevelbekleding geeft uw woning of gebouw de gewenste uitstraling. Het kan zorgen voor een compleet nieuwe look bij een renovatie of de juiste finishing touch bij een nieuwbouw. Wat uw plannen ook zijn, onze vakmannen beschikken over de nodige kennis en ervaring om uw project zorgeloos te realiseren. Dit kan in combinatie met een rendementsvolle gevelisolatie of betrouwbare dakwerken.

AT YOUR SERVICE

0/7

SERVICE WAAR IEDEREEN OP KAN REKENEN

CONTACTEER ONS SNEL

Contacteer Nexuskonstruct

Bergstraat 29 3960 Opitter