• +32 475/37.58.34
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partner voor uw dak, gevel, isolatie en houtskeletbouw!

Partner voor uw dak, gevel, isolatie en houtskeletbouw!

Houtskeletbouw

Ze zeggen weleens dat een Vlaming met een baksteen in de maag wordt geboren. Maar door de grote voordelen van houtskeletbouw komt daar verandering in. De houten constructie zorgt namelijk voor een perfecte isolatie met korte bouwtijd en laag gewicht. Hierdoor ontstaat er een ideaal wooncomfort met langdurig rendement.

Energiezuinig wonen

Een houtskeletbouw heeft gegarandeerd een lage energienorm waardoor u een BEN (bijna-energieneutrale) woning creëert. Dit levert niet alleen een financieel voordeel tijdens de constructie maar ook erna door de lage energiefactuur. Hierdoor heeft u een uiterst rendabele en ecologische woning, klaar voor de toekomst.

Korte constructietijd

De bouwperiode is ongeveer dubbel zo snel als bij een traditionele bouw. Hierdoor kan uw woning op enkele weken water- en winddicht zijn. Daarnaast is het een droge bouwmethode waardoor er geen maandenlange droogperiode nodig is. Zo kunnen de andere werken ook vlot verlopen en geniet u sneller van uw woning of gebouw.

AT YOUR SERVICE

0/7

SERVICE WAAR IEDEREEN OP KAN REKENEN

Oorspronkelijk als Dakrent maar deze naam werd aangepast naar Nexuskonstruct . Ons bedrijf bouwde door de jaren heen een uitstekende naam en faam op. We zijn dan ook erg trots om te mogen zeggen dat we een toonaangevend bedrijf met een goede staat van dienst zijn. Vandaag de dag leiden Bjorn Swinnen en Sven Paulussen Nexuskonstruct als zaakvoerders. Zij zijn gediplomeerde dakwerkers en veiligheidscoördinatoren met registratienummer en ook regelmatig te vinden op de bouw.
We zijn gegroeid naar een firma die een totale service kan bieden zodat onze klanten 1 aanspreekpunt hebben voor diensten die perfect op elkaar aansluiten. Dit maakt het niet alleen klantgerichter maar garandeert ook een samenhangende uitvoering van de werken

Al sinds 1970 hebben we een focus om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit doen we door iedereen binnen onze expertise van dakwerken, isolatiewerken, gevelbekleding en houtskeletbouw te helpen. Hierbij realiseren we verschillende soorten projecten voor alle soorten gebouwen. Gaande van het onderhoud van uw dakgoot tot de complete renovatie van een kerkdak.

1 aanspreekpunt bij uw project
Expertise van specialisten
Ervaring sinds 1970
Efficiënte werking
Totaalservice van projecten
Kwalitatief en betaalbaar

CONTACTEER ONS SNEL

Contacteer Nexuskonstruct

Bergstraat 29 3960 Opitter