• +32 475/37.58.34
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partner voor uw dak, gevel, isolatie en houtskeletbouw!

Partner voor uw dak, gevel, isolatie en houtskeletbouw!

Zonnepanelen

Er wordt steeds meer aangespoord tot het zoeken naar mogelijkheden om duurzaam met energie om te gaan.

Duurzaam houdt in dat iets oneindig of dat de bron onuitputtelijk is. Wanneer energie opgewekt kan worden uit een bron die onuitputtelijk is, wordt er dus gesproken over duurzame energie. Het gebruik hiervan is van belang voor het milieu omdat het wordt gezien als hét alternatief voor de schadelijk fossiele brandstoffen. Bij het opwekken van duurzame energie wordt er gebruik gemaakt van bronnen als zon, wind en water. Duurzame energie komt dus in verschillende vormen voor.

Wilt u ook op uw stroomverbruik besparen en denkt u hierbij aan zonnepanelen? Dan bent u bij Nexuskonstruct aan het juiste adres.

Wij staan graag voor u klaar!

AT YOUR SERVICE

0/7

SERVICE WAAR IEDEREEN OP KAN REKENEN

Oorspronkelijk als Dakrent maar deze naam werd aangepast naar Nexuskonstruct . Ons bedrijf bouwde door de jaren heen een uitstekende naam en faam op. We zijn dan ook erg trots om te mogen zeggen dat we een toonaangevend bedrijf met een goede staat van dienst zijn. Vandaag de dag leiden Bjorn Swinnen en Sven Paulussen Nexuskonstruct als zaakvoerders. Zij zijn gediplomeerde dakwerkers en veiligheidscoördinatoren met registratienummer en ook regelmatig te vinden op de bouw.
We zijn gegroeid naar een firma die een totale service kan bieden zodat onze klanten 1 aanspreekpunt hebben voor diensten die perfect op elkaar aansluiten. Dit maakt het niet alleen klantgerichter maar garandeert ook een samenhangende uitvoering van de werken

Al sinds 1970 hebben we een focus om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit doen we door iedereen binnen onze expertise van dakwerken, isolatiewerken, gevelbekleding en houtskeletbouw te helpen. Hierbij realiseren we verschillende soorten projecten voor alle soorten gebouwen. Gaande van het onderhoud van uw dakgoot tot de complete renovatie van een kerkdak.

1 aanspreekpunt bij uw project
Expertise van specialisten
Ervaring sinds 1970
Efficiënte werking
Totaalservice van projecten
Kwalitatief en betaalbaar

CONTACTEER ONS SNEL

Contacteer Nexuskonstruct

Bergstraat 29 3960 Opitter